Restaurants - plovdiv-restaurants.com - up to date information about restaurants in plovdiv
ZAVEDENIA.BG TOP 20
ABOUT RESTAURANTS
Plovdiv-restaurants.com is another project of Zavedenia.com, along with maps.zavedenia.bg and programa.bg will continue expand its services, even more in the near future.

Here you can find the best Bulgarian restaurants with wonderfull national cuisine and drinks in Sofia.
>

Майстори

September 12, 2009

АНДРЕЙ СТОИЛОВ

Главен готвач на хотел Метрополитън в гр. София. Андрей е член на БАПГ (Асоциация на професионалните готвачи за България) и често играе ролята на капитан на българския отбор в международните кулинарни състезания.

Разгледай рецептите на Андрей Стоилов→

 

 

ИВАН МАНЧЕВ

Главен готвач и собственик на ресторант Кактус. Иван Манче е не само вицепрезидент на БАПГ, но и един от основните и двигатели. Човек с мащабно мислене и любов към професията. Гостувал е в кулинарни предавания, а ежедневието му протича в собствения ресторант.

Разгледайте рецептите на Иван Манчев→

 

ДИМИТЪР ПАВЛОВ

Главен готвач на ресторант Star Dish. Димитър членува в Асоциацията на професилоналните готвачи за България и участва в редица кулинарни състезания. В кухнята обича да експериментира и да приготвя добре познатите ястия по оригинален начин.

Разгледайте рецептите на Димитър Павлов→

 

ФИЛИП ПАНЧЕВ

Глачен готвач на ресторант Глобус. Филип Панчев е родом от град Пловдив и има 11 години професионален опит като готвач. Вярва, че дисциплината и организацията на работата са едни от най-важните качества, които водят към успеха.

Разгледай рецептите на Филип Панчев.

Restaurants in Plovdiv | Restaurants – news | Offers from restaurants | About us | Drink and Drive |
Plovdiv-Restaurants.com is site to present you up-to-date information about restaurants in plovdiv. All restaurants in this site are presented in Zavedenia.com too.

This site is maintained by